آشپزی
نشاسته گندم : ۱پیمانه
برنج نیم دانه ۱ پیمانه
شکر:۲ پیمانه
آب سرد:۲ پیمانه
شیر:۴ پیمانه
گلاب:۱ پیمانه
کره:۲۰ گرم
طرز تهیه
یخ در بهشت
زمان تهیه ۱۵دقیقه
زمان پخت ۲ ساعت
ابتدا برنج را از دو ساعت قبل خیس کنید
نشاسته را با آب سرد کاملا مخلوط کرده
سپس در قابلمه برنج شیر و نشاسته ریخته و کاملا با هم مخلوط میکنیم
روی گاز گذاشته و مرتب هم میزنیم تا جوش بیاد
شکر را اضافه میکنیم باز هم مرتب هم میزنیم
کره را اضافه کرده و شعله گاز را کم میکنیم
گلاب را اضافه میکنیم
در این مرحله مایع غلیظ شده زیر قابلمه شعله پخش کن گذاشته و روی قابلمه دم کنی گذاشته و اجازه میدیم حدود نیم ساعت تا چهل دقیقه مواد دم بکشه
در این فاصله تا دم کشی مواد ته یک سینی کمی چرب میکنیم
مواد بعد از دم کشی داخل سینی ریخته روی آن صاف میکنیم و پودر پسته می پاشیم
وقتی مواد مون خنک شد سینی را داخل یخچال گذاشته و بعد از سه تا چهار ساعت از یخچال بیرون آورده به شکل لوزی برش میزنیم
در ظرف سرو چیده و تا موقع سرو باز هم در یخچال نگه میداریم