گل نرگس

  • خانه 
  • حدیث حضرت زینب سلام الله آشپزی آشپزی ناظر محرم انگیزشی قرآن شهدا امام زمان عج الله 
  • تماس  
  • ورود 

آشپزی

23 تیر 1394 توسط ابراهيمي

اگه خودتون یا بچه هاتون کالباس دوست دارن میتونید خودتون توی خونه اون رو درست کنید .

مواد لازم :

سینه مرغ بدون استخوان        1 عدد متوسط   -    سیر   3 حبه  -  زرده تخم مرغ   1 عدد  - آرد ذرت    1 قاشق چایخوری پر  - فلفل سیاه  بستگی به ذائقه خودتون  معمولا  1 قاشق چایخوری  -  نمک   1 قاشق چایخوری  - زنجبیل     یک پنجم قاشق مربا خوری سر خالی  -  روغن  مایع  1 قاشق غذا خوری  -  هویچ کوچک پخته و ریز شده مکعبی   1 عدد  -  قارچ پخته  و ریز شده مکعبی  2 عدد متوسط  -

 

سینه مرغ  رو همراه با سیر دو بار چرخ می کنیم . آرد ذرت رو الک کرده و مواد خشک رو بهش اضافه می کنیم . بعد مرغ  رو با مواد خشک کمی ورز میدیم . زرده تخم مرغ و روغن مایع رو اضافه کرده و بقدری ورز میدیم تا خمیر یکدستی داشته باشیم . قارچ و هویج رو اضافه کرده و به اندازه ای که بطور مساوی در خمیر پخش بشه مخلوط می کنیم . یک کیسه فریزر رو شکافته مواد رو بصورت استوانه ای  با قطر نهایت  10 سانت روی اون گذاشته و شکلات پیچ می کنیم . سپس به مدت 80 دقیقه بخار پز می کنیم . بعد از اتمام پخت ، کیسه رو در میاریم و بعد از کمی خنک شدن توی یخچال می گذاریم تا کاملا سرد بشه . کالباس خانگی خوشمزه و سالم . البته شما بسته به ذائقه و شرایط جسمیتون می توانید ادویه ها را کمتر یا بیشتر کنید .

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

دی 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

گل نرگس

  • خانه
  • اخیر
  • آرشیوها
  • موضوعات
  • آخرین نظرات

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع
  • دوشنبه
  • دوشنبه
  • پاییز
  • آشپزی
  • حضرت زینب
  • حدیث
  • داستان

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس