آشپزی
اگه خودتون یا بچه هاتون کالباس دوست دارن میتونید خودتون توی خونه اون رو درست کنید .
مواد لازم :
سینه مرغ بدون استخوان 1 عدد متوسط - سیر 3 حبه - زرده تخم مرغ 1 عدد - آرد ذرت 1 قاشق چایخوری پر - فلفل سیاه بستگی به ذائقه خودتون معمولا 1 قاشق چایخوری - نمک 1 قاشق چایخوری - زنجبیل یک پنجم قاشق مربا خوری سر خالی - روغن مایع 1 قاشق غذا خوری - هویچ کوچک پخته و ریز شده مکعبی 1 عدد - قارچ پخته و ریز شده مکعبی 2 عدد متوسط -
سینه مرغ رو همراه با سیر دو بار چرخ می کنیم . آرد ذرت رو الک کرده و مواد خشک رو بهش اضافه می کنیم . بعد مرغ رو با مواد خشک کمی ورز میدیم . زرده تخم مرغ و روغن مایع رو اضافه کرده و بقدری ورز میدیم تا خمیر یکدستی داشته باشیم . قارچ و هویج رو اضافه کرده و به اندازه ای که بطور مساوی در خمیر پخش بشه مخلوط می کنیم . یک کیسه فریزر رو شکافته مواد رو بصورت استوانه ای با قطر نهایت 10 سانت روی اون گذاشته و شکلات پیچ می کنیم . سپس به مدت 80 دقیقه بخار پز می کنیم . بعد از اتمام پخت ، کیسه رو در میاریم و بعد از کمی خنک شدن توی یخچال می گذاریم تا کاملا سرد بشه . کالباس خانگی خوشمزه و سالم . البته شما بسته به ذائقه و شرایط جسمیتون می توانید ادویه ها را کمتر یا بیشتر کنید .